Utazási kedvezmények feltételei

Tisztelt Pedagógusok!

Mint már valószínűleg értesültek róla, az ingyenes vasúti kedvezmény igénybevételének feltételeit megváltoztatta a MÁV START Zrt.:

  • Egységesült a fogadónyilatkozat, és kiegészült egy listával, ahol a tanulók nevét és diákigazolvány számát fel kell tüntetni.
  • Az utazást tanítási napokon kell megkezdeni.  Hét végén, ünnepnapokon, iskolai szünetekben nem vehető igénybe.
  • A múzeumunk által aláírt és lepecsételt fogadó nyilatkozatot az utazás előtt legkésőbb 7 nappal el kell küldeni a MÁV-START ZRT. területileg illetékes szolgáltatásértékesítőjének, akit a http://www.elvira.hu/utazas/utazas_szerv.php honlapon talál meg.

Az Ön teendője:

A korábbiakhoz hasonlóan e-mailben jelzi felénk az érkezésük dátumát és hogy kb. hány órakor érkeznek, az utazó diákok számát, a kísérők számát és a szervező, kapcsolattartó pedagógus nevét és telefonszámát, valamint az iskola nevét és pontos címét. 

Jelentkezése alapján mi kitöltjük a fogadónyilatkozatot és aláírva, lepecsételve elküldjük Önnek. Az utazók névsorára nekünk nincs szükségünk, azt a vasúttársaság kéri.

Ha múzeumpedagógiai foglalkozást, vagy tárlatvezetést is igényel, a bejelentkezéskor jelezze, a részleteket személyesen egyeztetjük.

 

Elérhetőségeink :

Közlekedési Múzeum, Budapest:

Nagy Anikó Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Ertl Dóra Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Telefon: 06-1-273-38-40/121 m.

 

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Alumíniumipari Múzeum,Székesfehérvár : Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kohászati Múzeum, Miskolc:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

  Az oldal tetejéreAz oldal tetejére

Galéria