Ugrás a tartalomra

Hírek

Díszkivilágítást kapott a Kossuth Múzeumhajó

  • 2017 május 28.

Gróf Széchenyi Ödön "Hableány" hajóútjának 150 éves évfordulója előtt is tisztelegve díszkivilágítást kapott a Kossuth Múzeumhajó.

Kormánydöntés a Közlekedési Múzeum projekt jövőjéről

  • 2017 május 28.

2017. május 17-én döntött a Kormány a Közlekedési Múzeum projekt jövőjéről, az eddigi koncepció felülvizsgálatáról.  

A Közlekedési Múzeum műtárgyai a brüsszeli Európai Történelem Házában

  • 2017 május 28.

Május 6-án nyílik meg a nagyközönség számára Brüsszelben az Európa történelmét bemutató Európai Történelem Háza (House of European History). A tárlat célja, hogy a kontinens történelmének a mítoszoktól és felfedezésektől a 20. század káoszáig és kohéziójáig történő bemutatásával a látogatókat az európai történelemmel kapcsolatos vitára, kérdésekre és gondolkodásra sarkallja.

Beszámoló 22. Múzeumok Majálisáról

  • 2017 május 28.

Felniasztalokon alkottunk, cargo bringával ismerkedtünk, becsomagolt buszüléseken terveztük a jövő járműveinek belső dizájnját és élőnövény- kárpitozású villamos ülésben pihentünk meg. Többek között ezekkel és más érdekességekkel is vártunk benneteket a 22. Múzeumok Majálisán.
Köszönjük, hogy ilyen sokan érdeklődtetek programjaink iránt! Szuper kreatív tervezői szemléletű alkotások születtek a múzeumpedagógiai műhelyünkben, ahol az újrahasznosítás jegyében megalkottátok többek között a jövő környezettudatos, fenntartható fejlődést segítő járműveinek prototípusait.